About Us

Pusat Pemborong Tudung Online merupakan sebuah laman web bisnes borong tudung secara online yang diuruskan oleh Dania Global Resources (001869974-T). Perniagaan borong tudung ini melakukan urusniaga secara online 100%. Ini bermakna semua pembelian mestilah melalui laman web www.borongtudung.com.myPemborong Tudung Dengan Pelbagai Pilihan

Di Pusat Pemborong Tudung Online, kami menyediakan pelbagai pilihan tudung untuk di borong. Tudung-tudung yang dipasarkan sentiasa bertukar corak dan rekaan mengikut trend dan permintaan pasarang tudung semasa. Kami juga membekalkan tudung yang berkualiti dan mempunyai permintaan tinggi di pasaran.

Kami juga membekalkan tudung yang berkualiti premium khas untuk pasaran butik-butik tudung yang mahukan tudung yang berkualiti untuk pelanggan butik tudung mereka. Selain itu, kami juga memasarkan tudung berjenama Z&Z Exclusive yang merupakan jenama tudung yang memberikan kepuasan kepada pelanggan.

Antara produk tudung yang dibekalkan secara borong online adalah :

 1. Inner atau anak tudung dari material cotton dan lycra
 2. Tudung Ekspres/Instant/Sarima dari material cotton, lycra korea, chiffon, denim
 3. Set tudung Syria (inner + outter) dari material cotton, lycra korea, chiffon, denim
 4. Shawl/Selendang dari material chiffon, cotton, lycra, georgette, satin
 5. Pelbagai jenis Pashmina Shawl yang kosong, tona warna dan pelbagai corak klasik dan moden
 6. Jubah moden dari material cotton, jersey, lycra, chiffon

 

Siapa yang patut memborong tudung secara online dengan www.borongtudung.com.my

 1. Individu yang mahu memulakan perniagaan tudung secara online. Boleh borong dalam kuantiti minima 10 helai.
 2. Peniaga-peniaga tudung online yang mahukan bekalan tudung trend terkini dan mempunyai permintaan yang tinggi di pasaran
 3. Peniaga-perniaga tudung yang mahukan stok tudung yang berkualiti dan rekaan tudung yang beza dari yang lain iaitu stok tudung eksklusif.
 4. Pemilik-pemilik butik pakaian atau butik tudung yang mahu memborong dalam kuantiti yang besar kerana kami memberikan harga yang istimewa untuk pembelian secara pukal

 

Apa kelebihan nya memborong tudung secara online di www.borongtudung.com.my ?

 1. Harga yang sangat berpatutan dan ada sesetengah item kami tawarkan dengan pemotongan harga luar biasa melalui Kupon Diskaun khas untuk pelanggan kami ( Klik Untuk Dapatkan Kupon Diskaun Terkini ! )
 2. Anda dapat mengurangkan kos peniagaan anda kerana tidak perlu ke kedai borong hanya semata-mata kerana hendak memborong 2-3 kodi tudung. Anda jimat kos minyak, jimat kos tol, jimat kos bayaran parkir malah jika anda memborong secara online dengan kami, anda tidak perlu keluarkan kos untuk penghantaran/pos kerana KAMI MEMBERIKAN POSLAJU PERCUMA UNTUK 1 MALAYSIA !
 3. Kami memberikan anda LEBIH MASA kerana anda tidak perlu membazir masa untuk memborong di luar sana. Masa ekstra yang kami berikan itu boleh di gunakan untuk mengambil gambar tudung, memuat naik gambar tudung, melakukan promosi untuk bisnes tudung anda. Maka masa perniagaan anda akan lebih produktif yang membolehkan bisnes tudung anda berkembang lebih maju. Insya Allah !
 4. Anda bekerja di pejabat pada siang hari menyebabkan anda tidak sempat untuk mendapatkan stok tudung terbaru dan terkini. Maka borong tudung secara online dengan kami adalah pilihan terbaik kerana anda pasti akan dapat info maklumat stok tudung terkini melalui laman FACEBOOK kami di www.facebook.com/borongtudung ( Jangan Lupa klik "Like" di facebook kami !)


 

Mulakan bisnes tudung dengan memborong dari Pusat Pemborong Tudung Online di www.borongtudung.com.my dengan Poslaju PERCUMA untuk 1 Malaysia.

Selamat memborong tudung dan selamat berniaga ! Rezeki di kongsi bersama !

 

Pembelian boleh di buat terus di laman web borong tudung iaitu www.borongtudung.com.my atau emailkan kepada borongtudung@gmail.com atau SMS +6011-26611187
 
Klik "Like" Facebook borong tudung di www.facebook.com/borongtudung untuk mendapat maklumat dan promosi terkini.
 
terima kasih :)
 
 
Rizman Rahman
Tel/SMS: +6011-26611187